Voksi Åkpåse City Melange Metallic

Slut i lager
SKU
HT3170224
2 295 kr
Lagerstatus
Webbutik
Tillfälligt slut
STOCKHOLM
Kungens kurva
2 st
Häggvik
1 st
Sickla
Tillfälligt slut
GÖTEBORG
Sisjön
1 st
Backaplan
2 st
Kaserntorget
1 st
MALMÖ
Svågertorp
Tillfälligt slut
Är du en medveten förälder som ställer höga krav på material? Bor du där kalla vintrar är ett minne blott men fortfarande vill att ditt barn ska vara varmt och tryggt under era promenader? Voksi® City är det perfekta valet för dig som värdesätter naturmaterial av högsta kvalité och vill ha en multifunktionell produkt som håller ditt barn varmt och skönt under mildare vinterdagar.

Voksi® City passar perfekt i barnvagnens sitt - och liggdel och kan dessutom öppnas upp helt användas som täcke eller lekmatta.

Hur passar Voksi® City dig och ditt barn?

När Voksi utvecklade Voksi® City var målet att ge föräldrar en åkpåse perfekt anpassad för mildare Skandinaviska vintrar, perfekt för stadspromenader och utomhusäventyr. Voksi® City är perfekt för ergonomiskt utformade sittdelar men passar lika bra i barnvagnens liggdel.

Unik kombination av noggrant utvalda material

För att ge ditt barn en mjuk och lätt åkpåse använder Voksi en fyllning av dun och fjädrar och en insida i mjuk bomull. Mixen av dun och fjädrar skapar ett varmt, skönt och lätt skydd för ditt barn. Dun fungerar som ett isolerande lager medan fjädrar skyddar mot fukt och vind.

Smarta funktioner för en enklare vardag

Förutom noggrant utvalda material av högsta kvalité erbjuder produkten flera smarta lösningar. Mittknäppningen av Voksi® City gör den enkel att öppna upp snabbt för att justera temperaturen, perfekt under shoppingrundan. Åkpåsen kan enkelt öppnas upp helt och användas som lekmatta eller täcke när du och ditt barn är på utflykt. Anti-glid material på åkpåsens baksida ger maximal passform och färdiga hål gör den enkel att anpassa efter barnvagnens sele. Ett smart fäste för napphållare vid huvudöppningen finns så att nappen alltid är lättåtkomlig och nära till hands. Den extra förlängningsdelen ökar användnigstiden på produkten till ca 6 år.

Samtliga material är godkända enligt Öko-tex Standard 100, klass 1
Öppningsbar fotände för justering av temeperatur
Enkel justering av öppningen kring barnets huvud
Färdiga hål för barnvagnens sele med skydd för att förhindra värmeläckage
Tillverkad i mjuk och lätt fyllning dun och fjädrar
Anti-glid för bättre stabilitet och passform i barnvagnen
Levereras med funktionell förlängningsdel för längre användingstid