Voksi Åkpåse Move Light Sommar Babyskydd Light Grey

Slut i lager
SKU
HT3265001
699 kr
Lagerstatus
Webbutik
Tillfälligt slut
STOCKHOLM
Kungens kurva
Tillfälligt slut
Sickla
Tillfälligt slut
GÖTEBORG
Sisjön
Tillfälligt slut
Backaplan
Tillfälligt slut
Kaserntorget
Tillfälligt slut
MALMÖ
Svågertorp
Tillfälligt slut
Spenderar du och din familj mycket tid i bil eller använder ni babyskyddet tillsammans med barnvagnen som travel system? Eller letar du efter en åkpåse som skyddar och värmer din bebis i barnvagnens liggdel? Då är den nya bilstolsåkpåsen Voksi® Move Light det perfekta alternativet för din familj.

Voksi® Move Light passar till de flesta moderna babyskydd och barnvagnar. Smarta öppningar i åkpåsens rygg gör den enkel att justera efter babyskyddets internbälte. Voksi® Move Light är utvecklad för familjer på resande fot, en smart lösning som ger barnet högsta komfort och en trygg plats i babyskyddet, utan att tumma på säkerheten. Smarta öppningar i ryggen och färdiga hål för internbältet i flera höjder tillåter dig som förälder att justera Voksi® Move Light efter ditt babyskydd och säkerställer att internbältet alltid placeras rätt, utan att addera ett extra lager stoppning mellan barnet och bältet.

Alla detaljer och allt material i Voksi® Move Light är certifierade enligt Ökotex 100 klass 1. En certifiering som garanterar att ditt barn är omgivet av material fria från giftiga substanser och skadliga kemikalier. Noggrant utvalda material, mjuk bomull och luftig polyester, ger ditt barn högsta komfort och en trygg plats både i barnvagnen och babyskyddet under milda väderförhållanden.

Förutom noggrant utvalda material erbjuder Voksi® Move Light flera smarta funktioner. Move Light kan öppnas på flera olika sätt vilket gör att du som förälder enkelt kan justera temperaturen för ditt barn. Anti-glid material på åkpåsens baksida håller Move Light på plats när den används i barnvagnens liggdel.

Godkänd och certifierad enligt Ökotex 100, klass 1
Färdiga hål och öppningar i ryggen gör att åkpåsen passar perfekt i babyskyddet eller barnvagnens liggdel
Kan öppnas på flera olika sätt för att anpassas efter omgivningens temperatur
Mjuk bomull och polyester - perfekt vid mildare väderlek
Öppningen vid barnets huvud kan enkelt justeras och anpassas efter väder

Mått: Längd 80 cm, Bredd: 40 cm
Yttermaterial: 100% bomull
Innertyg: 100% bomull
Fyllning: 100% polyesterAnvändningstid: ca. 0-12 månader