Warmies Mjukis Får

I lager
SKU
PP01047
249 kr
Lagerstatus
Webbutik
3 st
STOCKHOLM
Kungens kurva
2 st
Häggvik
Tillfälligt slut
Sickla
2 st
GÖTEBORG
Sisjön
Tillfälligt slut
Backaplan
Tillfälligt slut
Kaserntorget
Tillfälligt slut
MALMÖ
Svågertorp
Fler än 10 st
Warmies® är fyllda med hirs som står för produktens värmehållande egenskaper. Hirsen är även blandad med torkad lavendel. Fyllningen framkallar goda dofter när mjukisen värms upp. Doften är tydligast i början och avtar med antalet uppvärmningar. Om man vill kan man droppa några droppar ren doftolja på produkten för att förlänga doftens livslängd.

Du värmer Warmies® i mikrovågsugn (30-90 sek, max 800 W) precis som de är. Avlägsna pappersetiketten (om sådan finns) före uppvärmning. Se till att mjukisen inte förhindrar rotationen i ugnen. Produkten får åter värmas upp igen först när de återgått till rumstemperatur, detta för att undvika överhettning. Säkerställ att både produkten och ugnen är ren före värmning, matrester kan till exempel skada produkten eller göra den otrevlig.

Warmies® kan även värmas i vanlig ugn vid 100 grader, max. 10 min på en tallrik eller bakplåtspapper. Alternativt kan Warmies® produkten läggas i kyl eller frys (i en plastpåse) och användas som kylkompress.Innan produkten ges till barn eller till personer som lider av nedsatt känsel är det viktigt att värmen kontrolleras innan den används.