Badblöjor

Badblöjor

Köp en bekväm badblöja till ditt barn

Att bada med bebisen är roligt samtidigt som aktiviteten stimulerar barnets motoriska utveckling. Om du ska till badhuset med din baby finns det ofta ett krav på att barnet ska ha på sig någon typ av badblöja. Anledningen till detta att för att vattnet ska hållas rent från urin och avföring. Att investera i en bra badblöja är alltså hygieniskt samtidigt som den gör det bekvämt för barnet att bada. Med en sådan behöver din baby ingen baddräkt eller badbyxor, utan blöjan duger gott och väl.

Gå på babysim

Babysim är mycket populärt och någonting som är roligt för både förälder och barn. Men när du ska gå på babysim måste din baby ha en badblöja på sig, vilket du alltså kan köpa här hos oss. En badblöja fångar smidigt upp små olyckor som lätt kan ske när det kommer till bebisar. Vi har flera olika varianter för dig att välja mellan, i olika prisklasser och utföranden. De kommer också från flera olika varumärken, så som Imse Vimse, Geggamoja och Swimpy. Du har med andra ord gott om valmöjligheter.

Finns både för små och stora barn

När det kommer till badblöjor finns det varianter för de allra minsta, men även de för stora barn. Några har vanliga centilong-storlekar, från 50/56 till 86/92. Andra har storlekar från S till Xl, som oftast är rekommenderade beroende på vad din bebis väger. All information om våra produkter hittar du genom att klicka på dem. Då kommer du till produktbeskrivningen där du kan läsa om saker som material och tvättråd till exempel. På så sätt kan du vara säker på att produkten har allting du önskar.

Engångs- eller flergångsbadblöjor

De flesta av badblöjorna i vårt sortiment är tvättbara och tillverkade av tyg, vilket innebär att du kan använda dem om och om igen. Det är bättre både för ekonomin och miljön förstås. Om du av någon anledning skulle föredra eller behöva engångsbadblöjor så finns även det i utbudet. Vi säljer även swimpants från Libero som du kan använda en gång och sedan kasta bort. Ett paket innehåller sex stycken och de finns i två olika storlekar. Oavsett vilken variant du väljer kan du räkna med att de är bekväma för ditt barn.

Perfekt även på stranden

Du kan självklart använda dig av badblöjor även när ni är på stranden. Det är skönt att slippa en olycka i vattnet oavsett vart ni badar tillsammans. Många av våra badblöjor har också inbyggt solskydd, vilket passar perfekt på soliga dagar. Även om det på stranden inte finns ett krav på att barnen ska bära badblöja så är det ändå mer hygieniskt att välja det alternativet. Självklart kan en badblöja även bäras under UV-kläder så att ditt barn hålls helt skyddat mot den skarpa solen när den tittar fram.

Olika färger och mönster

Våra badblöjor finns i flera olika färger och mönster så att du ska kunna hitta en som passar dig och ditt lilla knyte alldeles perfekt. Vissa har passande mönster så som fiskar eller båtar, men det finns också de som har neutralare mönster, som prickar eller fruktmönster. Vi vill ha produkter som passar alla och därför har vi flera olika alternativ för dig att välja mellan. Det de alla har gemensamt är att de är tillverkade av material som är bra för ditt barn och som samtidigt är bekväma.

Ta chansen med badupplevelser

Det är mysigt att åka till badhuset eller stranden med din lilla bebis, oavsett om det handlar om babysim eller bara för skojs skull. Att vänja ditt barn vid vatten är alltid bra, för då kommer de inte ha några svårigheter med det när de blir äldre. Att bada i havet och leka i sanden är väldigt mysigt även med en bebis, se bara till att du skyddar dem väl mot solen. Det är alltid en god idé att njuta av de månader vi har med sol här i Sverige.

Det finns badhus lite överallt, vissa större än andra. Det de brukar ha gemensamt är att de har en liten pool där du kan vara med de mindre barnen. Där kan ni plaska och ha det mysigt tillsammans, samt att hud mot hud-upplevelsen kan förstärka er relation. Med våra badblöjor blir det smidigt och bekvämt för både dig och din bebis att bada tillsammans. Ta en titt bland vårt utbud av badblöjor för att kunna hitta en som passar dig och ditt barn, du kommer inte bli besviken.

Visa som Rutnät Lista

1 Produkt

per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

1 Produkt

per sida
Stigande ordning