Bugaboo

Bugaboo

Bugaboo

Vi är den största återförsäljaren av Bugaboo i Norden. Med mycket på lager och snabba leveranser är vi det självklara valet för dig. Du hittar också mycket barnvagnar och tillbehör för direktleverans i våra butiker i Stockholm.

Vi är Bugaboo. Sedan 1999 så har vi på Bugaboo tillverkat våra barnvagnar. Ända sedan Bugaboo anslöt sig till branschen så har Max Barenbrugs vision om den perfekta barnvagnen inte förändrats.

Allt började redan år 1994, då en av våra grundare, Max Barenbrug, designade sin allra första Bugaboo-barnvagn. Max hade ett klart och tydligt mål med sin design, och det var att vagnar från Bugaboo skulle ha många praktiska funktioner och som absolut inte skulle ha några problem med att användas både i stan och ute i skogen. Detta kom senare att bli Bugaboos värdegrund, det vill säga att vagnar från Bugaboo skulle vara oerhört anpassningsbara och unika.

När människor ser en vagn från oss så skulle de redan vid första anblick veta att den var från Bugaboo. Efter att Max designade sin första vagn 1994 så tog det bara fem år innan Bugaboo bestämde sig för att starta en alldeles egen fabrik i Kina, vilket var ett stort steg för oss. Den allra första vagnen från Bugaboo, Bugaboo Cameleon, är fortfarande en av våra allra populäraste vagnar och det är något som vi på Bugaboo är oerhört stolta över.

Efter vår framgångsrika Bugaboo Cameleon så har vi tagit fram ytterligare fem modeller:

Bugaboo Fox - den ultimata vagnen som fungerar lika bra i stan som på landet. Med sin lätta vikt är den perfekt för familjer på språng.

Bugaboo Donkey – Vår mest anpassningsbara vagn. Den är en riktig all-rounder som är lätt att hantera i alla möjliga situationer, kring alla miljöer.

Bugaboo Buffalo – Vår tuffaste vagn som är anpassad efter att klara de allra tuffaste miljöerna. Vagnen är robust och tar sig med finess genom de ojämnaste underlagen.

Bugaboo Bee – Den smidigaste vagnen, Bee är en mindre modell som är utrustad för att smidigt kunna ta sig genom trånga utrymmen.

Bugaboo Runner – För den som vill kombinera träning och kvalitetstid med sitt barn. Den klarar av tuffare terräng och är utrustad med en lätthanterlig handbroms.

När vi på Bugaboo tillverkar våra vagnar så är det främst: Funktion, användarvänlighet, mångsidighet och kvalitét som ligger i fokus. Vi på Bugaboo har ett team på drygt 70 personer som sitter på vårt huvudkontor i Amsterdam. Där arbetar vi ständigt med att försöka förbättra vagnarnas funktion, användarvänlighet, mångsidighet och kvalitét, men vi arbetar även med att ta fram kreativa designer som gör våra kunder ännu nöjdare. Bland våra tillbehör finner du bland annat en ny sittklädsel till din vagn.

Du kanske undrar varför du ska välja en barnvagn från Bugaboo? Som småbarnsförälder så måste man vara beredd på det mesta, den ena dagen är inte den andra lik. Vi på Bugaboo vet detta, det är därför vi har designat våra vagnar så att de ska vara oerhört robusta och anpassningsbara. Väljer du att gå med en vagn från Bugaboo så kan vi garantera att du kommer att klara av alla möjliga utmaningar som du kan tänkas stöta på medans du använder den. Bugaboos vagnar är designade för barn som är nyfödda upp till de som är mellan tre och fyra år gamla (upp till ca 17kg). Eftersom våra vagnar är väldigt flexibla så är våra modeller lätta att justera i takt med hur barnen växer. Det är t.ex. mycket vanligt att använda sig av liggkorg tills barnet är cirka nio månader gammalt. När barnet blir lite äldre så är nästa steg vanligtvis att låta barnet färdas i sittställning vänd mot den som styr vagnen. När barn växer ytterligare och blir alltmer nyfikna på sin miljö så föredrar många av dem att vara framåtvända.

Oavsett om du går med din vagn från Bugaboo mitt i stan eller djupt inne i skogen så kan du alltid lita på Bugaboo. Alla våra vagnar är anpassningsbara och klarar av samtliga miljöer, för att klara av vissa miljöer med extra finess så har vi på Bugaboo tagit fram ett flertal modeller. Alla vagnar från Bugaboo fungerar utmärkt, oavsett om du går på stan eller djupt inne i skogen.

Vi på Bugaboo vill ge föräldrar mindre saker att oroa sig över. Om du använder någon av våra vagnar så har du en mindre sak att tänka på. Bugaboo underlättar din och dina barns vardag sedan 1999.

Inom branschen så finns det vissa krav som en vagn måste uppfylla för att kunna säljas. Vi på Bugaboo anser inte att det är tillräckligt att ens barnvagn ”uppfyller den globala standarden”. Våra barn är det mest värdefulla på denna jord och det finns inget som är viktigare än att skydda dem. ”We believe it’s not about where you are. But where you can go” Är något som vi på Bugaboo lever efter. Det är väldigt svårt för oss på Bugaboo att beskriva hur mycket vi uppskattar att se en vagn som verkligen har använts. Den genuina stoltheten och lyckan vi känner när vi ser en lerig och tydligt välberest Bugaboo-vagn är anledningen till varför vi arbetar i denna bransch.

För att säkerställa att allt går rätt till och att vi på Bugaboo ska ha möjligheten att fortsätta utveckla våra produkter så har vi sedan 1999 vår egna fabrik. Det finns oerhört många fördelar med att ha en egen fabrik, speciellt vid arbetet att fortsätta utveckla våra produkter.

Hos fabrikerna på Bugaboo så arbetar vi kontinuerligt med att utveckla våra produkter. Vi tillverkar inte enbart oerhört snygga och praktiska vagnar, utan Bugaboo tillverkar även smidiga bagagesystem.

För att maximera din och dina barns upplevelse så har vi på Bugaboo designat och utvecklat en rad smarta tillbehör. Alla våra smarta tillbehör har skapats med syftet att maximera er upplevelse. Vi på Bugaboo har tagit fram allt från smidiga skötväskor till solskydd som är lika praktiska som snygga. T.ex. så är våra åkpåsar tillverkade för att göra barnets upplevelse så underbar som möjligt, de är tillverkade av bambukol, vilket är ett miljövänligt material som återfinns i vild bambu, samt ett material som stöter bort vatten. Detta material gör åkupplevelsen för barnet mycket bättre då den reglerar temperatur och bevarar den behagligaste fuktnivån i vagnen. Påsarna används mest frekvent under de kallare månaderna. När det blir varmare och soligare så är det mycket enkelt att plocka bort din Bugaboo-åkpåse, så kan du använda den igen när vädret blir antingen kallare eller blötare.

Bugaboo är idag en av världens främsta tillverkare av barnvagnar. Bugaboo finns i över 150 länder, spritt över hela världen.

Vi är väldigt måna om vilka vi bestämmer oss för att samarbeta med. På Bugaboo så tar vi vara på relationer och föredrar att arbeta med ett mindre antal återförsäljare. Genom detta arbetssätt så anser vi att det är enklare att försäkra oss själva och våra kunder om att våra återförsäljare kan erbjuda den höga kvalitén och servicen som vi på Bugaboo värdesätter så högt.

Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 142

Sida
per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 142

Sida
per sida
Stigande ordning