Bugaboo Donkey

Bugaboo Donkey - Vår mest anpassningsbara vagn!

Bugaboo har en bred variation av barnvagnar som har släppts genom åren. Hur kommer det sig att Bugaboo Donkey är den mest anpassningsbara vagnen hitintills? För att kortfattat beskriva varför så kan vi säga att vi grundar detta på att den är oerhört smidig att använda som singel-, syskon- eller tvillingvagn. Barnvagnarna kan anpassas efter hur er familj ser ut.
Det är möjligt att justera Bugaboo Donkeys inställningar så att vagnen passar alla barn upp till 4 år (17 kg). Trots Bugaboo Donkeys anpassningsmöjligheter så är den faktiskt inte bredare än en vanlig singelvagn. Den kan upplevas som bredare då dess handtag är aningen bredare, men om man ser till den totala bredden så är Bugaboo Donkey lika bred som en vanlig singelvagn.

Till din Bugaboo Donkey-barnvagn så får du med en smidig sidokorg. Sidokorgen har plats för alla nödvändiga produkter som du och ditt barn kan behöva under en promenad. Istället för att ha en annan väska med produkterna så har du dem alltid nära till hands med vår smidiga sidokorg. Oavsett om du planerat att promenera med barnen i stan eller i mer krävande terräng så kan du alltid lita på Bugaboo Donkey. Skulle du och ditt barn vara ute och gå med vagnen i en tyngre och mindre stabil miljö så rekommenderar vi er att tillfälligt stänga av framhjulens svängfunktion. När framhjulen på Bugaboo Donkey är låsta så är barnvagnen oerhört stabil och ni kan båda promenera lugnt och säkert. Bugaboo Donkey-vagnen är så pass stabil att trots användning i tuffare områden så rör den sig smidigare på underlaget. Vilket i sin tur betyder att t.ex. ett sovande barn inte nödvändigtvis behöver vakna på grund av underlaget. Det är mycket viktigt att småbarn får tillräckligt med sömn, om de inte får tillräckligt med sömn så kan resten av dagen bli jobbig för både föräldrar och barnet själv.

Går du och dina barn i en mer förutsägbar miljö, t.ex. på asfalt, så ger dina framhjul dig möjligheten att svänga och kontrollera Bugaboo Donkey-vagnen med exakt precision. Tillsammans med din Bugaboo Donkey så medföljer en stor varukorg. Vagnen kommer med ett liggdelstyg och ett sittdelstyg som monteras på sitt-/liggdelsramen. Ramen som du använder som stomme till både ligg- och sittdel gör att den del du inte använder tar väldigt liten plats att förvara. Vi har underlättat hanteringen av Bugaboo Donkey, så att liggdelen och sittdelen kan kopplas i och ur med bara en hand. Som småbarnsförälder så kan det ofta vara svårt att ha båda händerna tillgängliga, så genom att göra Bugaboo Donkeys liggdel och sittdel lätt att hantera med enbart en hand, så kan det göra en enorm skillnad för föräldrar världen över. Anledningen till att barnvagnen har designats så att sitt- och liggdelen kan kopplas i och ur med en hand är just för att göra hela processen mindre krävande för barnet och föräldern.

Med ett fåtal justeringar så kan du enkelt ställa om Bugaboo Donkey från att vara en singelvagn till en duovagn. Det är lika lätt att ställa om vagnen från en duovagn till en singelvagn. För att underlätta Bugaboo Donkeys rullförmåga i de olika miljöerna så är de utrustade med stora hjul. För maximal effekt så bör dessa däck vara pumpade till dess fulla kapacitet.

Beroende på hur din familj ser ut så kan du komplettera din Bugaboo Donkey. Är dina barn t.ex. tvillingar så kan du komplettera med en syskonsits, liggkorgsklädsel och ytterligare ett klädselpaket så har ni en vagn som kommer att passa dem alldeles utmärkt. Är dina barn i olika ålder och storlekar så kan ni även anpassa Bugaboo Donkey för syskonpar. Så trots stora skillnader mellan syskonen så ger vi dem möjligheten att hålla ihop och vara tillsammans i en och samma Bugaboo Donkey-vagn. Vardagen som förälder underlättas betydligt då du enbart är i behov av en barnvagn, trots att barnens behov skiljer sig mycket från varandra.

Vill det ena barnet sitta vänd mot den som manövrerar barnvagnen och det andra barnet sitta i färdriktningen så är det inga problem. Oavsett vilka preferenser dina barn har så är Bugaboo Donkeys barnvagnar så pass anpassningsbara att dina barns åkupplevelse alltid blir bra. Barnens åkupplevelse blir inte enbart roligare utan den blir även säkrare då du som förälder kan ha bra koll på barnen medans ni är ute och går.

Vi har stor erfarenhet av barn och barnvagnar. Så alla vagnars, Bugaboo Donkey inkluderat, tygmaterial är tåliga för alla möjliga väderlekar. De har solskyddsfaktor 50+ och samtliga går att tvätta i maskin. Så om din och dina barns dag har varit full av både matspill och annat spill på både vagn och tyg så har du alltid möjligheten att få din Bugaboo Donkey-vagn och dess tyg lika ren som den dagen du använde den för första gången. Du som använder en barnvagn vet att både vagn, chassi & tyg blir väldigt smutsig när man använder barnvagnen flitigt. Du behöver inte känna någon press på att göra rent chassit, hjulen och annat. Vi på Big Baby blir oerhört glada när vi ser en barnvagn som ser ut att ha en massa roliga historier att dela med sig av.

När du ställer in din Bugaboo Donkey-vagn till monoläge, även känt som singelvagnsläge, så är den faktiskt inte bredare än 60cm. Så när du är ute och går med din Bugaboo Donkey-vagn i monoläge så kommer du oerhört lätt och smidigt kunna röra dig kring täta områden. Anledningen till att Bugaboo noggrant designat Bugaboo Donkey-vagnarna så att de inte är så breda är för att de ska vara smidiga att hantera. Du ska inte behöva stångas inne på bussen och arbeta hårt för att lyckas få plats. Det sista en förälder ska behöva oroa sig över är hur man ska manövrera en barnvagn. Med den flexibla Bugaboo Donkey-vagnen så kommer du inte att behöva oroa dig, du kommer inte att behöva kämpa för att få Bugaboo Donkey-vagnen att göra det du vill, den är lätt att kontrollera. Så oavsett om du ska på bussen, tunnelbanan eller något annat ställe som kan vara stressig för en småbarnsförälder så kan du vara lugn. Du kommer att märka vilken tydlig skillnad det är mellan en Bugaboo Donkey och en vanlig barnvagn.

En vagn med så många funktioner kan tyckas låta väldigt avancerad och tung, trots alla möjligheter du har med Bugaboo Donkey-vagnen så väger den inte alls mycket. Bugaboo Donkey väger blygsamma 13 kg med en installerad sittdel, med två installerade sittdelar så väger Bugaboo Donkey-vagnen endast 15 kg. Barnvagnen har många funktioner, däribland så har vi designat dem så att de är väldigt lätta att fälla ihop. När du fäller ihop din Bugaboo Donkey-vagn så tar den inte mycket plats, vilket underlättar eventuell transport av vagnen. Som vi beskrev tidigare så är det även möjligt att låsa framhjulen på din Bugaboo Donkey-vagn, vilket underlättar manövreringen av barnvagnen i de mer oförutsägbara miljöerna. Har du flera barn som är i olika åldrar, där t.ex. där en av dem är i behov av att vara i barnvagnen medans den andre kan gå på egen hand men samtidigt vill vara med på barnvagnen så finns möjligheten att installera en ståbräda på din Bugaboo Donkey. Du behöver dock köpa till en adapter så att du kan installera ståbrädan till din Bugaboo Donkey-vagn.

Alla barn är speciella och vi vet att barn tycker om olika saker. För att göra barnen glada så går det att välja bland många olika färger till din och dina barns Bugaboo Donkey. Vi har t.ex. färger som blå, rosa, röd etc. Utöver de fina färgerna på utsidan så har du även möjligheten att komplettera med en sittdyna som kommer i många olika färger/designer. Med tanke på det breda urvalet av färger till klädselpaketen och sittvagnsdynor till Bugaboo Donkey-vagnarna så säljer vi dessa separat.
Till Bugaboo Donkey så kan du komplettera med en adapter till babyskyddet, finns tillgänglig för både singel- och tvillingvagnar. Ska du bara iväg en snabbis med bilen på ett ärende eller två så behöver du endast ta med dig chassit med en adapter, det är bara att klicka på babyskyddet och sedan göra det du ska. Vill du t.ex. tillfälligt ta bort hjulen från din Bugaboo Donkey-vagn, för att lättare få plats i bilen, så kan det göras utan problem. För att underlätta användningen för dig och ditt barn så har vi flera tillbehör som man kan köpa till.

Till vår Bugaboo Donkey så har vi har bland annat tillbehör som:
Åkpåse, skötväska/organizer, sittdyna, mugghållare, ståbräda, breezysufflett, parasoll och insektsnät. Det finns reservdelar till samtliga av våra Bugaboo Donkey-vagnar tillgängliga. Däribland hjul, innerslangar, madrasser och mycket mer.

Till Bugaboo Donkey-vagnarna så har du även möjligheten att beställa chassi i olika färger. Till de olika Bugaboo Donkey-vagnarna så finns det olika chassin att välja bland. Vi har Aluminiumchassi som kommer i svart lack eller i vanlig aluminium. Allt för att både du och dina barn ska vara så nöjda som möjligt med valet av er barnvagn.

Om du registrerar din Bugaboo Donkey på Bugaboos hemsida så får du tre års garanti på din Bugaboo Donkey-vagn.

Visa som Rutnät Lista

1 Produkt

per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

1 Produkt

per sida
Stigande ordning