Bugaboo ståbräda

Varför inte göra promenaden med dina barn lite smidigare? Med Bugaboo ståbräda har du den möjligheten utan att du behöver kompromissa. Har du ett barn som är på gränsen om du behöver köpa en syskonvagn eller en ståbräda när lillasyskonet kommer så är Bugaboo ståbräda ett smart alternativ.

Hur det än är så blir en syskonvagn alltid större och bredare och kan vara svår att få plats med i t.ex. bilen eller på bussen. Med Bugaboo ståbräda slipper du detta och kan fortsätta att använda din Bugaboo vagn och med två enkla klick montera på ståbrädan på din vagn och fortsätta din promenad med det äldre syskonet tryggt stående eller sittande på ståbrädan. Med sina enkla fästen kan du snabbt koppla på ståbrädan på din vagn när ditt barn har tröttnat på att springa runt och bara vill vila en stund. Bugaboo ståbräda kommer även med en liten sits så att ditt barn kan sitta ner och ta en paus, med fötterna stadigt vilande på ståbrädan. Sitsen kan du med ett enkelt klick ta bort från plattan om den inte används.

Då plattan på Bugaboo ståbräda är olikformad så kan du vända den för att få den mer till höger eller vänster på chassit och på så sätt få bättre med benutrymme när du är ute och går. Detta gör också att det är lättare för ditt barn att hålla sig fast i barnvagnens handtag eller chassi när de sitter eller står på ståbrädan. Med sin robusta konstruktion och kraftiga hjul så klarar Bugaboo ståbräda de flesta underlag som du kan stöta på när du är ute med din vagn. Till Bugaboo Donkey, Buffalo och Cameleon behöver du komplettera Bugaboo ståbrädan med en adapter som du fäster på hjulaxeln på din barnvagn. Sedan klickar du enkelt fast Bugaboo ståbrädan i adaptern och rullar iväg. Du kan sedan välja när du inte använder ståbrädan att klicka loss den helt eller vinkla upp den så att den är ur vägen. Till Bugaboo Bee5 behöver du ingen adapter utan kan klicka på Bugaboo ståbrädan direkt i vagnen.

Bugaboo ståbräda fungerar utmärkt att koppla på Bugaboo Donkey Duo syskonvagn om du har tre barn i olika åldrar, då väljer du bara att vända ståbrädan så att den är mer till höger eller vänster beroende på vart du har valt att placera sitsen på vagnen. På så sätt kommer inte liggkorgen i vägen för barnet som sitter eller står på ståbrädan. Bugaboo ståbräda klarar en vikt upp till 20 kg så du har lång användningstid på denna produkt vilket kan vara bra då även det lite äldre barnet kan bli trött efter en dag ute med spring och lek. Så varför inte underlätta din vardag med dina barn när ni är ute på strapatser med denna enkla lösning? Bugaboo ståbräda är gjord för föräldrar och barn i farten som ett stöd när det börjar bli lite jobbigt att gå själv eller om det är mycket folk och det känns tryggare att ha ditt barn nära.

Visa som Rutnät Lista

4 Produkter

per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

4 Produkter

per sida
Stigande ordning