Cybex

Cybex

Babyprodukter för den urbana livsstilen

Cybex är ett företag som satsar på att kombinera snygg design och säkerhet för barn. Deras slogan är för morgondagens föräldrar och idag är det känt som ett modemärke. Cybex produkter säljs över hela världen, och riktar sig till föräldrar med barn upp till tolv år.  Vi på BigBaby vill givetvis kunna erbjuda dessa produkter i vårt sortiment.

Företaget gick 2014 ihop med Goodbaby International Holdings Limited som är ett ledande företag inom barnprodukter. Goodbaby’s huvudkontor ligger i Kina och därifrån har de i över 25 år utvecklat och producerat barnprodukter med fokus på design och säkerhet. Cybex produkter inte bara säkra utan har en design som tilltalar många föräldrar.

Smarta och moderna barnvagnar

Cybex har tre typer av barnvagnar i sitt sortiment. Det de alla har gemensamt är att de är avsedda för nyfödda barn och upp till 22 kilo. Designen är futuristisk och stilren, och med modellerna PRIAM, e-PRIAM och MIOS täcks alla dina barnvagnsbehov. Den smartaste i barnvagnsfamiljen är e-PRIAM, som har en inbyggd motor vilken hjälper dig i både uppförs- och nedförsbackar. Den känner av hur mycket du skjuter på eller håller emot samt hjälper dig med orken - med denna barnvagn tar du dig lätt fram på alla underlag.

Snygga och säkra barnbilstolar

Cybex erbjuder dig fem olika barnbilstolar. Cloud Z i-Size är den minsta, för barn upp till 13 kilo eller 18 månader. Den större modellen heter Sirona Z i-Size, med två ytterligare varianter. Gemensamt för Cybex bältesstol är att de ger ett mycket bra skydd vid en kollision, även sidokollisioner, genom det inbyggda integrerade sidokrockskyddet. Sirona är avsedd för barn upp till cirka fyra år. De större syskonen i familjen får åka i Solution Z i-Fix, som passar barn mellan tre och tolv år. De fyra mindre modellerna kan svängas mot dörren för enkel ilastning.

Den lätta resvagnen

Cybex designar och tillverkar sina produkter för att de ska ingå i ett system som kan kombineras på flera sätt. De kan naturligtvis även användas var för sig, men det som gör Cybex babyprodukter unika är att vissa saker kan användas så att en helt ny funktion skapas. Ett fint exempel på detta är LITE Cot, som enkelt monteras på något av Cybex barsvagnsunderreden, PRIAM, e-PRIAM eller MIOS, och tillsammans skapar dessa en resvagn som går att fälla ihop utan att du behöver ta isär den. För barn upp till fyra års ålder.

Vindskydd

I Sverige har vi ju ett klimat som gör att vi måste klä oss ordentligt under den mörka och kalla årstiden. Vad är då bättre än LITE Cot för ditt barn. Det är ett vindskydd och åkpåse i ett, för barn upp till fyra års ålder. I början då barnet är litet kan det ligga i LITE Cot, ungefär upp till sex månaders ålder. Sedan kan du vinkla den, så att den i stället för att vara en bädd blir en åkpåse att sitta upp i. Åkpåsen skyddar mot väder och vind, kyla och sol.

Låt syskonet få det bekvämt

Livet förändras snabbt då man har små barn. Ena dagen har du en liten bebis, för att strax upptäcka att du har två större barn. Då börjar det bli lite besvärligare att ge sig ut med barnvagnen. Ibland är en syskonvagn lösningen, men den är bred och tar stor plats. Då kan en ståbräda underlätta. Det finns ståbrädor i många olika utföranden och modeller, med sits och som ser ut som en skateboard. Cybex har tagit fram en ståbräda som fungerar perfekt till deras barnvagnar, Priam Kidboard heter den.

Fler saker från Cybex som gör dig mobil

Det finns en hel del tillbehör till dina Cybex-produkter som gör dessa ännu mer användbara. Då vintern kommer kan du ersätta framhjulen på din Priam barnvagn med ett par skidor som klickas fast. Är det inte snö kanske det regnar, då behöver du ett regnskydd från Cybex till din barnvagn. Men förhoppningsvis tittar ändå solen fram ibland. Till dessa tillfällen finns ett parasoll som enkelt kan klickas fast på barnvagnen, och som ger solskydd SPF+50. För att göra barnvagnen komplett kan du köpa till en mugghållare och ett par barnvagnshandskar.

Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 82

Sida
per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 82

Sida
per sida
Stigande ordning