Cybex PRIAM / e-PRIAM

Cybex PRIAM / e-PRIAM

De trendigaste barn- och sittvagnarna på marknaden 2020 är helt klart utbudet från Cybex och Priam är den ledande modellen. Det något futuristiska namnet skvallrar om nytänkande och det är helt klart vad detta barnvagnsmärke erbjuder. Här har flexibilitet fått vara ledstjärna åt utvecklingsteamet som kommit fram med en barnvagn som i stort sett har allt. Den individuella designen, som du själv får sätta samman, kommer med flertalet tillbehör som gör resan så väl som promenaden busenkel. Den som söker en modern variant av barnvagn bör verkligen kika på Cybex e PRIAM.

En multifunktionell stroller

Cybex är ett märke där tysk design blandas med amerikansk stil. Företaget vänder sig till föräldrar som sätter värde på flexibilitet och enkelhet utan att för den sakens skull tumma på utseendet. Den multifunktionella vagnen kan enkelt utformas efter önskemål, hela fyra olika chassin finns att välja mellan i de huvudsakliga färgerna (eller kombinationerna) krom, rosé och mattsvart. Förutom sittdel går det att välja till allt från terränghjul till skidor för den aktiva familjen. För den som gillar trender extra mycket finns även 2020 års textiler som tillval.

Cybex 4–1 Resesystem

Det är framförallt Cybex 4–1 resesystem som gör den multifunktionell och värt sitt pris. Chassit kan kombineras med en bärbar liggdel eller sittdel som kan monteras framåt eller bakåt. Vindskyddet Lite-Cot skyddar effektivt mot vind, kyla, sol och regn och är av robust tåligt material. Till detta går det att köpa till en sufflett med UV50+ skydd. Cybex Priam sittvagn viks enkelt ihop och tar mycket liten plats, vilket är utmärkt på restaurangen eller i kollektivtrafiken. Märket erbjuder även bilbarnstolar i samma höga kvalitet och säkerhet.

e-Priam - underlättar i uppförsbacke

Cybex har utvecklat en stroller med e-chassi där en liten elmotor hjälper dig att förflytta vagnen i jobbiga uppförsbackar. Men e-Priam gör mer än så, den innovativa designen och tekniken bakom gör att strollern känner av underlaget och anpassar därmed intensiteten. Den stabiliserar bland annat ojämnt underlag och terrängunderlag som sanddynor eller snötäckta trottoarer. Den bromsar även i nedförsbacke vilket gör det säkrare för både dig och barnet. e-Priam kan användas både med och utan elmotorn som enkelt sätts på och stängs av med en knapp på chassit.

Kompromisslös stil, design och funktion

Cybex levererar en sittvagn utöver det vanliga. Företaget har inte kompromissat varken vad gäller stil, design eller funktion utan slagit samman dessa i en innovativ produkt. Allt är av högsta kvalitet, från den maximala komforten i sittvagnens madrass till stötdämpningen i hjulen för en så bekväm transport som möjligt. Med föräldrarna och barnet i fokus har Cybex utvecklat barnvagnar som underlättar hela familjens transport och aktivitet. Givetvis reflekteras denna toppmoderna, fullmatade barnvagn i priset men det är helt klart hög kvalitet.

Pris på Cybex Priam och e-Priam

Pris på dessa moderna strollers varierar från 10 000 kronor upp till 20 000 kronor. Allt beror på vilka tillbehör du väljer samt i vilket utförande du vill ha den. Det pris på Cybex Priam som anges kan upplevas vara i något högt men bör snarare ses som en riktigt god investering. En barnvagn är något som används i stort sett varje dag under flera år och ska fungera i de flesta miljöer. Flexibiliteten, enkelheten och det snygga utseendet gör detta till 2020 års självklara val av stroller för den aktiva familjen.

Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 30

Sida
per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 30

Sida
per sida
Stigande ordning