Stokke

Stokke är kanske mest kända för sin matstol Tripp Trapp som lanserades 1972 och som nu har sålts i över 10 miljoner exemplar. Sedan dess har Stokke breddat sitt sortiment till barnmöbler och även barnvagnar. Stokke har en lång tradition av smart design och hållbara produkter. Som kund får du produkter som håller i flera generationer. Deras fokus ligger alltid på hög funktionalitet och överlägsen ergonomi och komfort.

Till alla deras produkter finns det alltid väl genomtänkta tillbehör oavsett om du köper en matstol, säng eller vagn. På www.stokke.com kan du alltid registrera din Stokke produkt och då få utökad garanti. Stokke, som är mest kända i vår branch för deras matstol Tripp Trapp startades 1932 i Ålesund på Norges västkust. Tre generationer av Stokke-familjen har drivit företaget framåt ända tills 2014 då ett investmentbolag baserat i Belgien köpte upp dem. Företaget finns idag representerat i över 50 länder.

Stokke startade som ett företag som tillverkade bussäten och möbler till vuxna. Det var först 1972 när den ikoniska Tripp Trapp-stolen, designad av Peter Opsvik, lanserades som Stokke började titta mer åt babybranchen. På 90-talet utökades babykollektionen till att innehålla även ett skötsystem som skulle växa med barnet.

2003 lanserades Stokkes första barnvagn, Stokke Xplory, som var en nyhet i sitt slag då den var den första barnvagnen på marknaden med ett högt sittläge. Sedan 2006 tillverkar Stokke även en hel serie barnmöbler, barnstolar, barnvagnar, liggdelar, textilier och inredningsdetaljer. Stokke har en lång tradition av smart design och hållbara produkter som ska klara generation efter generation.

Stokkes filosofi är att stärka kontakten mellan barn och föräldrar och att alltid sätta barnet först. Deras designfokus har alltid legat på funktionalitet, överlägsen ergonomi och komfort. Tidlös design som aldrig går ur tiden. Ett av Stokkes största engagemang ligger i etik och miljö. De jobbar mycket med att använda miljövänliga och nedbrytbara material. De söker ständigt efter nya energisnåla tillverkningstekniker, bränslesnåla transporter och distributionsmetoder. De jobbar mycket med att alltid flytta stora volymer för att minska sin transsportfrekvens och därmed minska sina utsläpp.

Stokke tillverkar sina produkter så att de varar en hel livstid. De använder hållbara och solida material och tillsammans med tidlös design så får du som kund en produkt som räcker i generationer. Stokke är involverad i alla steg av utveckligen av råmaterial, tillverkning och distribution. Stokke låter alla sina leverantörer och affärspartner skriva under ett uppförandeavtal som beskriver deras gemensamma ansvar för att säkerställa rätt arbetsförhållanden, löner och tillverkningsmetoder. Stokke är medlemmar i Ethical Trading Initative Norway och går i bräschen för etiska handelsmetoder.

Visa som Rutnät Lista

Produkter 25-36 of 146

per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 25-36 of 146

per sida
Stigande ordning