Babykläder med tryck

Babykläder med tryck är en växande trend som erbjuder föräldrar och närstående ett roligt och personligt sätt att uttrycka sig genom barnets garderob. Från charmiga ordspråk till anpassade mönster, erbjuder de en unik stil. Vi delar med oss av tips för att designa eget tryck, var man kan beställa sådana kläder online och idéer för tryck.

Att designa bebiskläder med eget tryck

Att designa bebiskläder med eget tryck är ett kreativt sätt att sätta en personlig prägel på barnets garderob. Med möjligheten att skapa egna tryck kan du välja bland en mängd olika färger, mönster och texter för att spegla barnets personlighet eller familjens unika stil. Välj gärna mjuka och allergivänliga material och tryck som inte irriterar barnets känsliga hud.

Det är också viktigt att trycket är hållbart och kan tåla flera tvättar utan att förlora sin charm. Att skapa personliga bebiskläder med tryck är inte bara roligt utan också ett utmärkt sätt att skapa minnesvärda plagg som kan bevaras som ett kärt minne.

Beställ enkelt online

Att beställa online är ett bekvämt och flexibelt sätt att hitta det perfekta plagget för ditt barn. Onlinebutiker som Prendo erbjuder ett brett urval av babykläder med tryck som kan anpassas med olika motiv. Välj mellan ett sortiment av bodys, mössor, och små tröjor, och anpassa dem med allt från namn och datum till söta mönster eller roliga citat.

När du beställer online kan du också ofta se en förhandsvisning av hur trycket kommer att se ut på kläderna, vilket säkerställer att du blir nöjd med det slutliga resultatet.

Flera alternativ

Det finns en mängd lämpliga typer av babykläder för tryck. Dessa plagg erbjuder inte bara en personlig touch, utan är också praktiska och kan användas i barnets vardag.

Bodys

Ett av de mest populära plaggen för tryck. Bodys med roliga texter eller söta bilder är både praktiska och charmiga.

Mössor

En liten mössa med ett namn eller ett gulligt motiv kan vara ett sött tillägg till varje bebis outfit.

Tröjor och luvtröjor

För lite äldre barn, kan en tröja eller luvtröja med ett personligt tryck vara både stiligt och bekvämt.

Pyjamasar

En bebis som sover i ett plagg som du har designat själv är det absolut gulligaste som finns.

Täcken och filtar

Även dessa kan anpassas med tryck, perfekt för att skapa minnesvärda presenter.

Tips på tryck

Det finns mycket kul att trycka på kläder för de allra minsta. Vi ger dig några roliga tips som kan sätta igång din kreativitet.

 • Personliga meddelanden
  Ett namn, födelsedatum, eller ett kärleksfullt meddelande gör plagget unikt och personligt.
 • Roliga citat
  Humoristiska eller söta citat kan lägga till en lekfull touch.
 • Tecknade figurer eller djur
  Tryck med barnvänliga tecknade figurer eller söta djur är alltid populära och uppskattade av barn.
 • Familjefoton
  Ett tryck med ett familjefoto kan skapa ett mycket speciellt och minnesvärt plagg.
 • Geografiska platser
  En plats som är speciell för familjen, som en stad eller ett land, kan vara ett intressant och meningsfullt tryck.

En kul presentidé

Babykläder med tryck är en utmärkt presentidé, särskilt till nya föräldrar eller vid speciella tillfällen. De är personliga och unika kläder, och blir ofta uppskattade gåvor som visar extra tanke och omsorg; passar perfekt till en nyfödd, som en babyshower-present eller som doppresent. Dessutom kan de skapa varaktiga minnen och bli kära familjeklenoder som bevarar speciella ögonblick från barnets tidiga år.

Till nyfödd

För nyfödda är babykläder med tryck inte bara en praktisk gåva, utan också ett sätt att fira barnets ankomst. Tryck som inkluderar barnets namn, födelsedatum eller ett välkomnande meddelande är speciellt populära. Dessa kläder blir inte bara använda under de första månaderna utan kan också sparas som ett kärt minne av barnets första tid.

Babyshower

Här kan du med fördel välja tryck som speglar föräldrarnas intressen eller livsstil, eller kanske ett roligt tema. Dessutom kan du inkludera gästerna i processen genom att skapa ett tryck tillsammans under festen. Sådana personliga och genomtänkta presenter blir ofta mycket uppskattade.

BabyWorld, tidigare BigBaby, tipsar om fler presenter att ge bort under en babyshower.